Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství k holicím strojkům
Velmi slušné žiletky, doporučuji.
Kvalita je vyšší než cena
- V balení komplet celá hlava
- Cena je přemrštěná
Holíci strojek od Philips používam delší dobu. Každý 2roky na "doporučení" strojku,měním frézky. Konečně po létech někoho v Philipsu napadlo dát do balení celou hlavu. Horší ale je, že nová hlava má o jednu řadu otvorů pro fousy méně. Tím mi příjde, že při holení víc zatahuje fousy. A tím je samozřejmě holení nepříjemnější. Bohužel jsem starou hlavu vyhodil dřív, než jsem to měl vyzkoušený. Počkam ještě chvíly a když aku v strojku úplně "odejde",tak zakoupím novější model strojku.
Cena náhradní hlav,stejně jako v minulosti jen frézek je vysoka a příjde mi přemrštěná.
- splnil ocekavani
- Subjektivně o dost ostřejší, než v obchoděch běžně dostupné značky
- Balení pouze v papíru, bez plastů
- Žiletky děleny do menších krabiček a jednotlivě baleny
- Velké a cenově výhodné balení
- Vyrobeno v ČR
Nebyl jsem spokojen s nekonečným nakupováním malých krabiček žiletek v kamenných obchodech, navíc nesmyslně balených v blistrech a plastu, proto jsem si koupil toto velké balení českého výrobce. Těší mě, že balení je zcela bez plastů, použit je pouze obyčejný a voskovaný papír.
Najlepšie žiletky, dlhá výdrž. Doporučujem.
Zatiaľ spokojnoť.
Jsou opravdu velmi kvalitní a velmi ostré- ten kdo začíná s mokrým holením asi by měl zkusit jiný typ žiletek. Bez výměny vydrží v pohodě tři týdny . Osobně já už žádné jiné nechci :)
- Decentní vzhled a velikost, čili v kufru na cesty nezabere žádné místo a hlavně oceňuji univerzálnost rozměrů této krabičky, pro více typů holicích strojků zn. Merkur Solingen.
- zboží ještě nedošlo
Zboží najednou není skladem!!!!!
Mühle kryt čepele
Přidáno: 19. dubna 2021
(naposledy upraveno 19. dubna 2021)
Zakoupeno v Luxusní holení
- I na holicím strojku jiné značky drží perfektně.
- Hezký design
- Robustní
- Za kousek plastu je to trochu vyšší cena...
Po výměně holí holící strojek jako nový.
Doporučuji.
- Kvalitni
- Již jsem ho používal před léty a byl jsem spokojen.
- funguje jak má
- kvalita
Asi omylem byly odeslány "obyčejné " žiletky a ne teflonové! Obal shodný barevně,ovšem bez nápisu "teflon coated",uvnitř rovněž místo potisku "teflon" jen "super stainless" (zjištěno i na zahraničních webech). Objednával jsem kvůli alergii,recenze byly velmi dobré,bohužel žiletky jsou jiné,nevyhovující.
- Na tento typ holícího strojku se adaptér nevyrábí a tak je to dobrá náhrada, aby strojek mohl fungovat, protože je kvalitní.
zatím drží ostrost, uvidíme jak dlouho, takže spokojenost