Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství k holicím strojkům
super
- Šetrné holení, bez nadměrného podráždění (pokud dodržíte zásady holení žiletkou)
- Tak akorát ostrá
- Slušná životnost za příznivou cenu
- Nemá číslované strany (otáčím po každém holení)
- Nemá uchycení tečkami lepidla v jednotlivém obalu
Pro mne překvapivě dobrá žiletka. Měl jsem obavu z vietnamské výroby, ale Korejci si patrně hlídají standard a proces. Nemá smysl porovnávat s Feather nebo Perma Sharp. Ty jsou ostřejší, ale taky berou na tváři všechno, pokud uděláte sebemenší chybu v tahu.
Dorco není krvelačná, leccos odpustí, ale holení je šetrné, teflon patrně hraje roli. Holím krátkými, pomalejšími tahy, oplachuji, chce to víc trpělivosti. Ale výsledek je příjemný, bez většího podráždění. U mě vydrží 8-10 holení, nemám husté dráty. Ve starším motýlku Gilette s uzavřenou hlavou. V jiném strojku se může jevit jinak.. Půl hvězdy dolů za nečíslované strany a neuchycení tečkami v obalu. Ale to lze přežít.
Předčila očekávání za tu cenu (30 Kč za 10 ks), žiletku doporučuji doporučuji. Patrně u Dorco zůstanu, spolu s Rapira Platinum Lux. Podle mne dobrá žiletka pro citlovou pleť.
- Plně funkční.
- bez problému
- nic mne nenapadá
Opět mám vlasy ostříhané a nikoliv oštěchtané. Původní lišta vydržela poměrně dlouho.
- Dobře ostré
- Holí Do Hladka
Super Žiletka Holí Krásně Do Hladka.
- dlouho vydrží ostré
dobrá cena a kvalita
Super
Dobře sedí a funguje.
- spokojenost
- Perfektně sedí a kvalitní zpracování.
Mühle kryt čepele
Přidáno: 5. ledna 2023
(naposledy upraveno 5. ledna 2023)
Zakoupeno v nomorebeard.com
- sedí na hlavici dobře, vypadá, že i při přepravě by držel dobře
- ostré...
- Dobrá konzistence
- Zdá se, že je fakt jemná
- Není uvedena zrnitost
- Malé balení
Zdá se, že funguje dobře
- Stejný jako originál
- nevidím
- Popis produktu neodpovídal skutečnosti, měli napsané, že žiletky jsou vhodné do britvy, kdy se z žiletky na tento účel dají udělat poloviny žiletky což nakonec není pravda.
- dostatečně ostrá žiletka pro kvalitní oholení
Výborní zboží
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »